Ga terug

Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT]

Voertuigspecificaties
Merk Opel
Model Grandland X
Type 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT]
Prijs € 14.440,00
Kenteken ZD257T
Kilometerstand 120.639 km NAP
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Zwart
Techniek
Cilinderinhoud 1.199 CC
Aantal Cilinders 3
Vermogen 96 kW
Gewicht 1.270 kg
Max. trekgewicht 1.400 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-05-06
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 6,0l / 100 km
Verbruik snelweg 4,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
18" Lichtmetalen velgen, multispaaks (PZW)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Diamond Black Metallic lak (G7o)
Dodehoek detector
Electronic climate control
Kunstlederen/stof bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun achter
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels met verlichting
Chroom delen exterieur
Dab
Dakrails
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas achter
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Keyless entry
Keyless start
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Multimedia-voorbereiding
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Radio
Regensensor
Spraakbediening
Start/stop systeem
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Zilverkleurige dakrails (VGA)
NAP
Energielabel B
Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT] Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT]
Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT] Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT]
Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT] Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, ANDROID, PDC V+A, ELEKTRISCHE KOFFERKLEP, CRUISE, NIEUWSTAAT]
Bekijk alle (21)
Details

Wielbasis: 268 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Opel Grandland X. Een krachtige benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en donker getint glas achter.

Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

In de Opel Grandland X heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Opel te reserveren.


Bedrijfsinformatie

Meer weten? Een van onze verkopers maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Wij hebben een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden en ook het inruilen van uw huidige auto doen wij graag voor u. Verder zijn vrijwel al onze auto's afkomstig van de eerste eigenaar en is de complete onderhoudshistorie inzichtelijk.

Onze geadverteerde prijs is altijd inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij bieden naar wens ook 6 of 12 maanden Real Garant garantie aan voor nét even dat extra stukje zekerheid.

Voor een afspraak, proefrit of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 21:00 uur op telefoonnummer 0180-234011 of op 06-51602147 (ook middels WhatsApp bereikbaar).



Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Kik Sales Automotive niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via (Tel: 0180-234011).

Delen Acties
Aanbieder Kik Sales Jan Tomstraat 8 2941CD LEKKERKERK T. 0180234011 E. info@kiksales.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter