Ga terug

Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT]

Voertuigspecificaties
Merk Nissan
Model QASHQAI
Type 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT]
Prijs € 15.940,00
Kenteken GJ036V
Kilometerstand 37.741 km NAP
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2015
Transmissie Automatisch
Kleur Wit
Techniek
Cilinderinhoud 1.197 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 85 kW
Gewicht 1.260 kg
Max. trekgewicht 1.000 kg
Brandstof Benzine
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 6,0l / 100 km
Verbruik snelweg 5,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
Airco (automatisch)
Audio-navigatie full map
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Dodehoek detector
Lederen bekleding
LED koplampen
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Binnenspiegel automatisch dimmend
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Chroom delen exterieur
Dab
Dimlichten automatisch en regensensor
Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
Elektronisch Sper Differentieel
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas achter
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Keyless entry
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel en versnellingspook
Metaalkleur
Mistlampen voor
Multimedia-voorbereiding
Navigatie
Panoramadak
Parkeer assistent
Parkeersensor voor en achter
Rijstrooksensor
Rondomzicht camera
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
NAP
Energielabel B
Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT] Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT]
Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT] Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT]
Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT] Nissan QASHQAI 1.2 Tekna AUT [37000KM, PANODAK, LEDER, CAMERA, ELEK STOELEN, BLUETOOTH, NIEUWSTAAT]
Bekijk alle (17)
Details

Wielbasis: 265 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Vooruitstrevend, technisch helemaal voorop en altijd een plezier om te rijden. Dat is Nissan. Innovation that excites. De kilometerstand van deze goed onderhouden auto is laag, slechts 37741. De auto is van bouwjaar 2015. Een krachtige viercilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto helpt u bij het navigeren door lastige rijbanen en het drukke stadsverkeer. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur en versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai samen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Nissan bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bedrijfsinformatie

Meer weten? Een van onze verkopers maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Wij hebben een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden en ook het inruilen van uw huidige auto doen wij graag voor u. Verder zijn vrijwel al onze auto's afkomstig van de eerste eigenaar en is de complete onderhoudshistorie inzichtelijk.

Onze geadverteerde prijs is altijd inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij bieden naar wens ook 6 of 12 maanden Real Garant garantie aan voor nét even dat extra stukje zekerheid.

Voor een afspraak, proefrit of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 21:00 uur op telefoonnummer 0180-234011 of op 06-51602147 (ook middels WhatsApp bereikbaar).



Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Kik Sales Automotive niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via (Tel: 0180-234011).

Delen Acties
Aanbieder Kik Sales Jan Tomstraat 8 2941CD LEKKERKERK T. 0180234011 E. info@kiksales.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter