Ga terug

Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT]

Voertuigspecificaties
Merk Opel
Model Grandland X
Type 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT]
Prijs € 16.340,00
Kenteken ZF815L
Kilometerstand 142.866 km NAP
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2019
Transmissie Automatisch
Kleur Zwart
Techniek
Cilinderinhoud 1.199 CC
Aantal Cilinders 3
Vermogen 96 kW
Gewicht 1.293 kg
Max. trekgewicht 1.300 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-05-10
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 6,0l / 100 km
Verbruik snelweg 4,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
Achteruitrijcamera
Android auto
Apple carplay
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Diamond Black metallic lak (G7O)
Dodehoek detector
Electronic climate control
Kunstlederen/stof bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera (UVC)
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun achter
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels met verlichting
Chroom delen exterieur
Comfortstoel(en)
Dab
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas achter
Getint glas
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Keyless entry
Keyless start
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lendesteunen (verstelbaar)
Multimedia-voorbereiding
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Radio
Regensensor
Spraakbediening
Start/stop systeem
Stoelen-pakket
Stoffen/Moroccana bekleding 'Harlekin' in Marvel Black incl. Ergonomische Comfortstoelen voor (AGR-gecertificeerd) (TATL)
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
NAP
Energielabel B
Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT] Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT]
Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT] Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT]
Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT] Opel Grandland X 1.2 Turbo Business Executive [APPLE CARPLAY, CAMERA, NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, PDC, CLIMATE CONTROL, ANDROID, CRUISE CONTROL, NIEUWSTAAT]
Bekijk alle (22)
Details

Wielbasis: 268 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Opel Grandland X. Het is een auto uit 2019, er staat 142866 kilometer op de teller. Een krachtige driecilinder benzinemotor en een prettige automatische transmissie zorgen voor de aandrijving van deze stoere Opel. De ergo active comfortstoelen geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Extra opties op deze auto zijn: keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Grandland X samen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Meer weten? Een van onze verkopers maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Wij hebben een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden en ook het inruilen van uw huidige auto doen wij graag voor u. Verder zijn vrijwel al onze auto's afkomstig van de eerste eigenaar en is de complete onderhoudshistorie inzichtelijk.

Onze geadverteerde prijs is altijd inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij bieden naar wens ook 6 of 12 maanden Real Garant garantie aan voor nét even dat extra stukje zekerheid.

Voor een afspraak, proefrit of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 21:00 uur op telefoonnummer 0180-234011 of op 06-51602147 (ook middels WhatsApp bereikbaar).



Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Kik Sales Automotive niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via (Tel: 0180-234011).

Delen Acties
Aanbieder Kik Sales Jan Tomstraat 8 2941CD LEKKERKERK T. 0180234011 E. info@kiksales.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter