Ga terug

Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren |

Voertuigspecificaties
Merk Peugeot
Model e-208
Type EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren |
Prijs € 18.900,00
Kenteken R945XT
Kilometerstand 21.097 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2020
Transmissie Automatisch
Kleur Rood
Techniek
Vermogen 100 kW
Gewicht 1.430 kg
Brandstof Elektrisch
Prestaties
Energielabel A
Accessoires
Apple Carplay/Android Auto
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Stof/kunstlederen bekleding
Achterbank in delen neerklapbaar
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Connected services
Cruise control
DAB ontvanger
Dimlichten automatisch
Draadloze telefoonlader
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Isofix aansluiting
Keyless start
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
LED koplampen
Multimedia-voorbereiding
Oplaadmogelijkheid
Parkeersensor achter
Passagiersairbag
Radio
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Spraakbediening
Stuurbekrachtiging
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Volledig digitaal instrumentenpaneel
Zij airbag(s) voor
Energielabel A
Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren | Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren |
Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren | Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren |
Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren | Peugeot e-208 EV Allure 50 kWh 136 € 2.000, Subsidie | Climate Control | Apple Carplay | Parkeersensoren |
Bekijk alle (54)
Details

Algemene informatie
Modelreeks: 2019 - 2023
Referentienummer: ##0762

Maten
Wielbasis: 254 cm

Accu
Accu: 50 kWh
Accu laden: 11 kW, compleet vol in 0 uur en 15 minuten
Accu snelladen: 100 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 15,5 kWh/100km

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Tenaamstelling

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 0
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 0% tot 80%: 30 min
Basiskleur: rood / zwart

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot E-208 uit 2020.

Deze Peugeot e-208 is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor! Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Deze Peugeot e-208 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.

Wilt u zomaar een Franse auto, of liever een Peugeot? Een genoegen in het verkeer, zeer compleet en fraai om te zien. Motion & Emotion! De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 21097 Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Deze Peugeot is voorzien van spraakbediening voor het full map navigatiesysteem en voor het audiosysteem met DAB-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. Moet uw smartphone ook even tanken? Bijladen kan supersimpel met de draadloze telefoonlader. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De Peugeot is standaard voorzien van: parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en isofix-aansluiting.

U geniet nog meer van het rijden met uw Peugeot omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Stel niet meer uit en kies nu voor elektrisch rijden! We zetten 'm graag klaar voor een proefrit. Eén belletje is genoeg.

WhatsApp met Pieter 0610990520! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Delen Acties
Aanbieder Auto Koese Sint-Annaland Veilingweg 15 4697RB Sint Annaland T. 0166-653625 E. carlo.vandienst@auto-koese.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter