Ga terug

Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise

Voertuigspecificaties
Merk Nissan
Model QASHQAI
Type 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise
Prijs € 13.950,00
Kenteken 1XTP72
Kilometerstand 142.380 km
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2014
Transmissie Automatisch
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.197 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 85 kW
Gewicht 1.260 kg
Max. trekgewicht 1.000 kg
Brandstof Benzine
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 6,0l / 100 km
Verbruik snelweg 5,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Audio-navigatie full map
Automatisch Sper Differentieel
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Binnenspiegel automatisch dimmend
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Cruise control
DAB-ontvanger
Dimlichten automatisch
Electronic Stability Program
Electronic Stability Program (ESP)
Elektronisch sperdifferentieel
Extra getint glas
Grootlicht-assistent
Halogeen mistlampen
Hill hold-functie
Houten versnellingspook
Keyless entry
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lichtmetalen velgen 17"
Multimedia-voorbereiding
Panoramadak
Parkeersensor voor en achter
Regensensor
Rijstrooksensor
Startblokkering
Tractie Controle Systeem (TCS)
Verkeersbord detectie
Energielabel B
Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise
Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise
Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise Nissan QASHQAI 1.2 Connect Edition Automaat Pano Camera Clima Cruise
Bekijk alle (24)
Details

Modelreeks: 2014 - 2017
Wielbasis: 265 cm
Fijnstofuitstoot: 3,5 mg/km
Inbegrepen afleverpakket: Standaard

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Nissan Qashqai. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Deze Nissan Qashqai is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

Een proefrit maken met deze Nissan Qashqai? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Bij Zuid-West Occasions laten wij uw autodroom werkelijkheid worden door ons aanbod van uitstekende tweedehands auto's. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek de toonaangevende Volkswagen specialist van Nederland en ontdek ons ruime assortiment aan Volkswagen modellen.

BELANGRIJK!
Wij ontvangen u graag op afspraak om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Neem daarom eerst contact met ons op voordat u onze showroom bezoekt. Op deze manier kunnen wij u persoonlijk te woord staan en eventuele teleurstellingen voorkomen.
**Financiering op maat bij Zuid-West Occasions**

Bij Zuid-West Occasions nemen wij graag alle zorgen uit handen als het gaat om de financiering van uw droomauto. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van financieringen van A tot Z. Een financieringsaanvraag bij ons is geheel vrijblijvend!

**Voordelen van financiële lease:**
1. **Flexibiliteit:** U behoudt uw liquide middelen voor andere investeringen.
2. **Fiscaal voordeel:** Rente en afschrijving zijn vaak fiscaal aftrekbaar.
3. **Vast maandbedrag:** Duidelijkheid en overzicht in uw maandelijkse kosten.
4. **Direct eigenaar:** U bent direct economisch eigenaar van de auto.

Wilt u meer weten over onze financiële lease mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van uw autodroom!

Delen Acties
Aanbieder Zuid-West Occasions B.V. Nieuwe Kleverskerkseweg 5 4338pp Middelburg T. 0648835866 E. zuid-westtrading@hotmail.com

Delen

  • Facebook
  • Twitter