Ga terug

Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen /

Voertuigspecificaties
Merk Fiat
Model 500
Type 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen /
Prijs € 6.645,00
Kenteken 03SHN2
Kilometerstand 117.527 km NAP
Carrosserie Hatchback (3 drs)
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Blauw
Techniek
Cilinderinhoud 875 CC
Aantal Cilinders 2
Vermogen 63 kW
Gewicht 905 kg
Max. trekgewicht 800 kg
Brandstof Benzine
Prestaties
Gem. verbruik 4,0l / 100 km
Verbruik stad 4,0l / 100 km
Verbruik snelweg 3,0l / 100 km
Energielabel A
Accessoires
Zuinig in verbruik
Zwarte hemelbekleding
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Chroom delen exterieur
Elektrische ramen voor
Extra getint glas achter
Lederen bekleding
Lederen versnellingspook
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen 16"
Multimedia-voorbereiding
Radio-cd/mp3 speler
Sportstoelen
Start/stop systeem
Stuurbekrachtiging
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Uitlaat sierstuk
NAP
Energielabel A
Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen / Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen /
Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen / Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen /
Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen / Fiat 500 0.9 TwinAir Plus / Leder bekleding / Airco / Lm velgen /
Bekijk alle (25)
Details

Wielbasis: 230 cm
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Optioneel afleverpakket (€ 595): Bovag afleverpakket 1: Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Fiat 500 enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. In deze uitvoering is de 500 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Het brandstofverbruik is laag, mede dankzij het start-stop systeem. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. U vindt in deze auto ook airconditioning. De uitrusting van deze Fiat is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Fiat. Belt u ons snel?

Bij de bouw van de Fiat 500 wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Staat u voor een stoplicht, dan is er geen aandrijving nodig. Het start-stopsysteem schakelt de motor weer aan als het groen is en u gaat verder rijden. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Andere zender, andere muziek, meer volume? Met de audiobediening op het stuur is het makkelijk en veilig geregeld. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Fiat 500. Bel of mail ons nu voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Autohuis Vianen is een onderdeel van ( Autovakmeester ) Autobedrijf van Dompzelaar.


BOVAG
Delen Acties
Aanbieder Autohuis Vianen Stuartweg 23 4131NH VIANEN UT T. 0347 745930 E. info@autohuisvianen.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter