Ga terug

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business

Voertuigspecificaties
Merk Volkswagen
Model T-Roc
Type 1.5 TSI Style Business
Prijs € 27.499,00
Kenteken S317BB
Kilometerstand 28.825 km
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2021
Transmissie Automatisch
Kleur Wit
Techniek
Cilinderinhoud 1.498 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 110 kW
Gewicht 1.254 kg
Max. trekgewicht 1.500 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-07-24
Prestaties
Gem. verbruik 6,0l / 100 km
Energielabel C
Accessoires
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrij assistent
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco automatisch
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels met verlichting
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Chroom delen exterieur
Comfortstoel(en)
Connected services
Cruise control adaptief
Cruise control adaptief met Stop&Go
DAB-ontvanger
Dakrails
Dimlichten automatisch
Draadloze telefoonlader
Electronic Stability Program (ESP)
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrische ramen voor
Extra getint glas
Hill hold-functie
Hoofdsteunen actief
Kleur wit
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak
Mistlampen adaptief
Multifunctioneel stuurwiel
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Radio
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Ruitensproeiers verwarmbaar
Spraakbediening
Start/stop systeem
Startblokkering
Stoelverwarming
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuurhulp
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Telefoonintegratie
Telefoonintegratie premium
Tractie Controle Systeem (TCS)
Trekhaak
Verkeersbord detectie
Vervolgbotsing preventie
Verwarmde voorstoelen
Warmtewerende voorruit
Energielabel C
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style Business
Bekijk alle (29)
Details

Bandenmaat: 215/55 R17
Wielbasis: 260 cm
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Hij is efficiënt in het verbruik en bovendien comfortabel en ruim. Standaard is hij voorzien van een uitstekende wegligging en achter het stuur voelt u zich meteen thuis. Dat kan alleen maar een Volkswagen zijn. Deze T-ROC beschikt daardoor over alle kwaliteiten die u in uw nieuwe auto zoekt. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze T-ROC duidelijk te zien is. In deze auto vindt u een viercilinder motor en een automatische transmissie. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de comfortstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze Volkswagen T-ROC is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Met automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als accident avoidance system, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?Een auto als de Volkswagen T-ROC biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze T-ROC duidelijk te zien is. In deze auto vindt u een viercilinder motor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Een gezonde dosis zen-gevoel is bijgeleverd in de vorm van comfortstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. De uitrusting van deze Volkswagen is met automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De Volkswagen T-ROC is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Met voorzieningen als accident avoidance system, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Eray Cars is het adres voor uw jong gebruikte betaalbare occasion. Wij zijn een RDW en VWE erkend bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Doordat wij onze kosten laag houden, kunnen wij onze auto's tegen scherpe prijzen aanbieden. Wij zijn zeer selectief met de inkoop, zo hebben wij enkel dealerauto's met weinig eigenaren. Bij ons koopt u een auto omdat u bij een betrouwbaar adres wilt kopen. Wij nemen de tijd voor u.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons.

Bij ons:

- koopt u een auto die door specialisten is nagekeken
- koopt u een auto bij een RDW erkend bedrijf
- VWE erkend bedrijf
- onze auto's zijn selectief ingekocht en hebben altijd onderhoudshistories!
- krijgt u altijd een reëel bod voor uw inruilauto
- financiert u een auto met goede voorwaarden en lage tarieven
- makkelijk te bereiken vanaf de snelweg
- 6 dagen per week geopend
- GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !

Heeft u interesse of vragen neem gerust contact op 023-785 10 77 of 06-84 953 200 whatsapp is ook mogelijk. Graag bellen voordat u een auto komt bezichtigen om teleurstellingen te voorkomen.

Het is een bedrijf met een snel wisselende voorraad in verschillende prijsklassen en categorieën. Door onze samenwerking met gerenommeerde bedrijven in de autobranche kunnen wij altijd tegen scherpe prijzen auto's leveren. Heeft u bij ons de auto van uw dromen zien staan maar kunt u hem niet geheel betalen dan is er de mogelijkheid een financiering af te sluiten. Financieringen vinden plaats tegen marktconforme voorwaarden en op uiterst discrete wijze.

Wij maken onze advertenties met zorg, maar kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden met eventuele fouten tijdens de opmaak van de advertentie.

!! Wij hebben snel wisselende voorraad kijk op www.eraycars.nl voor meer !!

Eray Cars
Remweg 5
2141 DA Vijfhuizen
Tel: 023-785 10 77 of 06-84 953 200 ( whatsapp ).

U bent van harte welkom om de occasions te komen bezichtigen!

Delen Acties
Aanbieder Eray Cars Remweg 5 2141DA VIJFHUIZEN T. 0237851077 E. eraycars@gmail.com

Delen

  • Facebook
  • Twitter