Ga terug

Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031

Voertuigspecificaties
Merk Mitsubishi
Model Space Star
Type 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031
Prijs € 14.950,00
Kenteken T020VP
Kilometerstand 22.253 km NAP
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2023
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Wit
Techniek
Cilinderinhoud 1.193 CC
Aantal Cilinders 3
Vermogen 52 kW
Gewicht 850 kg
Max. trekgewicht 200 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2027-09-18
Prestaties
Gem. verbruik 4,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag passagier
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Audio installatie
Bluetooth
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Dab
Elektrische ramen voor
Hoofdsteunen voor en achter
Regensensor
Stuurbekrachtiging
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Bagagedek
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitentemperatuurmeter
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dimlichten automatisch
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hill hold functie
Kleur wit
Multimedia-voorbereiding
Multimedia scherm standaard
Start/stop systeem
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
NAP
Energielabel B
Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031 Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031
Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031 Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031
Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031 Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ | Android Auto / Apple Carplay | Garantie tot 18-09-2031
Bekijk alle (37)
Details

Modelreeks: jan. 2021 - 2024
Wielbasis: 245 cm
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Hij is stijlvol en comfortabel, deze Mitsubishi Space Star, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Deze Mitsubishi Space Star is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Ook is de Mitsubishi uitgerust met: buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden."


BOVAG
Delen Acties
Aanbieder Autobedrijf Van Zessen Lexmond BV Ambachtsweg 6 4128LC LEXMOND T. 0347-358000 E. info@zessen.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter