Ga terug

Volkswagen ID.3 Pure Oranje Edition 52 kWh

Voertuigspecificaties
Merk Volkswagen
Model ID.3
Type Pure Oranje Edition 52 kWh
Prijs € 35.990,00
Kenteken 357280
Kilometerstand 18 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2024
Transmissie Automatisch
Kleur Grijs
Techniek
Vermogen 125 kW
Gewicht 1.687 kg
Brandstof Elektrisch
Prestaties
Energielabel A
Accessoires
Apple Carplay/Android Auto
Achterbank met armsteun en skiluik
Afwijkende dakkleur
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun achter
Armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale airbag voor
Comfortstoel(en)
Connected services
Cruise control adaptief
DAB ontvanger
Elektronisch Stabiliteits Programma
Geluidsimulator
Geluidsisolerend glas
Grootlichtassistent
Hemelbekleding donker
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Keyless start
Koplampverlichting LED (8IT)
LED achterlichten
Lederen stuurwiel
Moonstone Grey (C2A1)
Multimedia 'Ready to Discover' (32,8 cm), 4+1 luidsprekers (7UJ)
Multimedia-voorbereiding
Multimedia scherm klein
Oplaadmogelijkheid
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Passagiersairbag
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
RDW-leges
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Sfeerverlichting
Spraakbediening
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Warmtewerende voorruit
Zij airbag(s) voor
Energielabel A
Volkswagen ID.3 Pure Oranje Edition 52 kWh Volkswagen ID.3 Pure Oranje Edition 52 kWh
Volkswagen ID.3 Pure Oranje Edition 52 kWh Volkswagen ID.3 Pure Oranje Edition 52 kWh
Volkswagen ID.3 Pure Oranje Edition 52 kWh  
Details

Algemene informatie
Modeljaar: 2023
Referentienummer: 357280
Productienummer: 357280

Maten
Wielbasis: 277 cm

Accu
Accu: 52 kWh
Accu laden: 7.2 kW, compleet vol in 0 uur en 30 minuten
Accu snelladen: 145 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 15,2 kWh/100km

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: All-in prijs: All-in prijs
Dit afleverpakket bevat: Das WeltAuto; BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Geldige APK, RDW-leges

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 10
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 10% tot 80%: 625 min

Volkswagen-rijders zijn het vaak helemaal niet met elkaar eens waarin hun Volkswagen uitblinkt. Volgens de een zijn het de geweldige rijeigenschappen, de ander zegt dat het de techniek van topniveau is en de derde houdt het op de tijdloze styling. De waarheid is dat ze alle drie gelijk hebben. Dat kunt u zelf ondervinden als u komt kennismaken met deze Volkswagen ID.3. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ook parkeersensoren achter, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Misschien weet u al waarom Volkswagen zo'n geweldige reputatie heeft, dan hoeven we u niets uit te leggen over de kwaliteiten van deze ID.3. Maar misschien kent u het merk Volkswagen nog niet. In dat geval nodigen we u van harte uit om kennis te komen maken. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze ID.3, bijvoorbeeld. Relaxt rijden? Dan zijn de comfortstoelen een regelrechte extra. Ook LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging zijn aan boord.

Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Deze Volkswagen ID.3 is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. De uitrusting van deze auto is met regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Volkswagen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Ook helpen het autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Maas-De Koning – dé autodealer verspreid over de Randstad, tussen de grote steden. Dealer voor de merken Volkswagen, Audi, Audi RS, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Kom langs voor onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud, reparatie, schadeherstel, leasing en accessoires.


BOVAG
Delen Acties
Aanbieder Maas-De Koning Capelle aan den IJssel Wormerhoek 16 2905TX Capelle aan den IJssel T. 010-4599400 E. maasdekoning@leadnet.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter