Ga terug

Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up

Voertuigspecificaties
Merk Mercedes-Benz
Model CLA-Klasse
Type Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up
Prijs € 43.995,00
Kenteken K504ND
Kilometerstand 113.951 km
Carrosserie Stationwagon (5 drs)
Bouwjaar 2021
Transmissie Automatisch
Kleur Wit
Techniek
Cilinderinhoud 1.332 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 160 kW
Gewicht 1.650 kg
Max. trekgewicht 1.600 kg
Brandstof Hybride
APK datum 2025-01-11
Prestaties
Energielabel A
Accessoires
AMG-styling
Burmester surround sound system (810)
Head-up display (463)
Lederlook ARTICO / DINAMICA microvezel, zwart met rode siernaden (651)
Lichtmetalen velgen 18"
Mercedes-Benz navigatie (365)
Panoramaschuifdak (413)
Stoelverwarming voor (873)
Achterbankleuning 40/20/40 neerklapbaar (287)
Achteruitrijcamera
Alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminium interieur afwerking
AMG Line Exterieur & Interieur (PYH)
AMG Line exterieur & interieur (PYH)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achteraan (400)
Armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
Buitenspiegels elektr. met geheugen
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels met verlichting
Buitenspiegels verwarmbaar
Chroom delen exterieur
Connected services
Cruise control
Digitaalwit (144)
Digitale radio (537)
Dimlichten automatisch
Dodehoekassistent (234)
Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparaten (897)
Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
Elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen
Elektronisch Stabiliteits Programma
Geldige APK
Grootlichtassistent
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
KEYLESS GO-comfortpakket (P17)
Keyless start
Knie airbag(s)
Koplampen adaptief
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
MULTIBEAM LED (642)
Multifunctioneel sportstuur nappaleder (L5C)
Multimedia-voorbereiding
Oplaadmogelijkheid
Parkeer assistent
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Passagiersairbag
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Sfeerverlichting (877)
Sportonderstel
Sportstoelen voor (7U3)
Sportstuur
Spraakbediening
Start/stop systeem
Stuurwiel multifunctioneel
THERMOTRONIC (581)
Trekhaak met ESP®-aanhangwagenstabilisatie (550)
Variabele stuuroverbrenging
Verkeersbord detectie
Viervoudig verstelbare lendensteun (U22)
Warmtewerend, donkergetint glas (840)
Widescreen cockpit (458)
Zij airbag(s) voor
Energielabel A
Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up
Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up
Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Premium Plus | Pano| Burmester| Head-Up
Bekijk alle (46)
Details

Modelreeks: 2019 - 2023
Wielbasis: 273 cm
Accu: 16 kWh
Accu laden: 7.4 kW
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP
Beschikbare afleverpakketten:

  • Basispakket (inbegrepen): Zo meenemen tegen een scherpe groothandel rijklaarprijs! Indien het een jong gebruikte auto betreft dan is de prijs inclusief fabrieksgarantie. 
    Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges
  • KHAN 5-sterren pakket (€ 945 meerprijs): Uzelf volledig indekken tegen elk risico? Kies dan voor het uitgebreide KHAN BOVAG+ verzekering.
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); 1 jaar APK, 7 dagen omruilgarantie, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Mobiliteitspas voor heel Europa, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
  • KHAN Premium Pakket (€ 1.245 meerprijs): Kies voor ultieme zekerheid, volledige BOVAG garantie en 2 jaar onderhoud is inbegrepen!
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK; 1 jaar APK, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
Referentienummer: 40

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto uit 2021 heeft 113951 kilometer op de teller staan. Voor liefhebbers van rijplezier is de AMG-styling een belangrijke reden om voor deze auto te kiezen. Deze hybride auto heeft een sterke, zuinige elektromotor én een verbrandingsmotor. Kortom: uitstekende rijprestaties en een veel lager brandstofgebruik. Ruimte? Ja hoor! Open maar eens de elektrisch bedienbare achterklep en check de bagageruimte; stap daarna in om het weidse gevoel te ervaren dat het elektrisch bediende glazen panorama dak u bezorgt. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Opvallend is de geavanceerde matrix LED-verlichting met daglichtkwaliteit. De koplampen dimmen automatisch het deel van de lichtstraal waar voor- of tegenliggers in rijden. De overige segmenten blijven aan en verlichten de weg maximaal. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, AMG-styling, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Deze Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. De uitrusting van deze auto is met premium audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

KHAN Premium Automotive is al sinds 1991 toonaangevend gevestigd binnen Almere. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in binnen en buitenland die zich voornamelijk focust op Premium en Exclusieve auto's. We hebben een unieke kijk op auto's en zijn daardoor zeer selectief in onze voorraad. Ons salesteam staan ten alle tijde voor u klaar en we nodigen u graag uit voor een bak koffie en informeren u met alle liefde over onze voorraad.

Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie in onze advertenties.

Delen Acties
Aanbieder KHAN Premium Automotive De Huchtstraat 3 1327EA Almere T. 036 - 5342343 E. sales@khan.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter