Ga terug

Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek

Voertuigspecificaties
Merk Mercedes-Benz
Model V-Klasse
Type 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek
Prijs € 69.995,00
Kilometerstand 30.770 km
Carrosserie Commercial truck (4 drs)
Bouwjaar 2021
Transmissie Automatisch
Techniek
Cilinderinhoud 1.950 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 140 kW
Gewicht 1.975 kg
Brandstof Diesel
Prestaties
Gem. verbruik 7,0l / 100 km
Accessoires
Airco
Armsteun voor
Comfortstoel(en)
Cruise control
Lederen bekleding
LED Intelligent Light System (LG2)
Lichtmetalen velgen 7 J x 17, 5-dubbelspaaks (R1N)
Schuifdeur links (T19)
Zijschuifdeur rechts
Adaptief demping systeem
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Boordcomputer
Bots herkenning en activatie
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Chauffeursassistentiepakket (JP2)
Dakrails
Dodehoek assistent (JA7)
Elektrische ramen voor
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Geldige APK
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Koplampen adaptief
Lederen versnellingspook
Multimedia-voorbereiding
Parkeersensoren voor en achter
Passagiersairbag
Radio
Regensensor
Sfeer verlichting
Spoorassistent (JW5)
Stuurwiel in leder (CL3)
Stuurwiel multifunctioneel
Vermoeidheids herkenning
Vervolgbotsing preventie
Warmtewerend glas
Zij airbag(s) voor
Zijwind assistent
Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek
Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek
Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek Mercedes-Benz V-Klasse 250d Kort Avantgarde | Leder| Dodehoek
Bekijk alle (46)
Details

Carrosserievorm: Bestelauto
Modeljaar: 2014
Kleur: Onbekend
Wielbasis: 320 cm
Inhoud laadruimte: 4.554 l
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP
BTW: De getoonde prijs is inclusief BTW
Beschikbare afleverpakketten:

  • Basispakket (inbegrepen): Zo meenemen tegen een scherpe groothandel rijklaarprijs! Indien het een jong gebruikte auto betreft dan is de prijs inclusief fabrieksgarantie. 
    Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges
  • KHAN 5-sterren pakket (€ 945 meerprijs): Uzelf volledig indekken tegen elk risico? Kies dan voor het uitgebreide KHAN BOVAG+ verzekering.
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); 1 jaar APK, 7 dagen omruilgarantie, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Mobiliteitspas voor heel Europa, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
  • KHAN Premium Pakket (€ 1.245 meerprijs): Kies voor ultieme zekerheid, volledige BOVAG garantie en 2 jaar onderhoud is inbegrepen!
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK; 1 jaar APK, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof

Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de Mercedes-Benz V-klasse is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. In deze auto vindt u een dieselmotor en een automatische transmissie. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. De schuifdeur bij het passagiersdeel is ook een voordeel: geen uitzwaaiende portieren en een royale instap. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, aluminium dakrailing en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Is het maar een buitje of een constante regenstroom? De regensensor reageert altijd accuraat! De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. En deze auto heeft ook buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Met voorzieningen als dodehoekdetectie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

KHAN Premium Automotive is al sinds 1991 toonaangevend gevestigd binnen Almere. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in binnen en buitenland die zich voornamelijk focust op Premium en Exclusieve auto's. We hebben een unieke kijk op auto's en zijn daardoor zeer selectief in onze voorraad. Ons salesteam staan ten alle tijde voor u klaar en we nodigen u graag uit voor een bak koffie en informeren u met alle liefde over onze voorraad.

Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie in onze advertenties.

Delen Acties
Aanbieder KHAN Premium Automotive De Huchtstraat 3 1327EA Almere T. 036 - 5342343 E. sales@khan.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter