Ga terug

Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up

Voertuigspecificaties
Merk Porsche
Model Panamera
Type 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up
Prijs € 94.995,00
Kenteken N942TX
Kilometerstand 86.485 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2020
Transmissie Automatisch
Kleur Zwart
Techniek
Cilinderinhoud 2.894 CC
Aantal Cilinders 6
Vermogen 412 kW
Gewicht 2.205 kg
Brandstof Hybride
APK datum 2024-11-23
Prestaties
Energielabel A
Accessoires
Apple Carplay/Android Auto
Electronic climate controle
Lichtmetalen velgen 20"
Navigatiesysteem full map + hard disk
Panorama daksysteem (3FU)
Stoelverwarming voor (4A3)
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Adaptief demping systeem
Adaptieve luchtvering met niveauregeling en hoogteverstelling inclusief Porsche Active Suspension Management (PASM) (1BK)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Armsteun voor
Audio installatie
Automatisch dimmende buitenspiegels (6XW/6XT)
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Buitenspiegels elektr. met geheugen
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels met verlichting
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Connected services
Cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
Digitale radio (QV3)
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
File assistent
Geldige APK
Grootlichtassistent
Head-Up Display (KS1)
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Interieurvoorverwarming (9M9)
Keyless start
Knie airbag(s)
Launch control
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
LED koplampen
Memory Pakket voor bestuurder (3L4)
Multimedia-voorbereiding
Oplaadmogelijkheid
ParkAssistent voor en achter incl. camera en Surround View (8A4)
Parkeersensor voor en achter
Passagiersairbag
Porsche InnoDrive inclusief adaptieve cruise control (P8D)
Privacybeglazing (4KF)
Regensensor
Rijstrooksensor
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Sportstuur
Spraakbediening
Start/stop systeem
Stopwatch
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Warmtewerend glas
WiFi voorbereiding
Zij airbag(s) voor
Energielabel A
Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up
Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up
Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up Porsche Panamera 2.9 4S E-Hybrid | Pano| 360 Camera| Head-Up
Bekijk alle (63)
Details

Modelreeks: 2016 - 2024
Wielbasis: 295 cm
Accu: 18 kWh
Accu laden: 3.6 kW
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 22,6 kWh/100km
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP
Beschikbare afleverpakketten:

  • Basispakket (inbegrepen): Zo meenemen tegen een scherpe groothandel rijklaarprijs! Indien het een jong gebruikte auto betreft dan is de prijs inclusief fabrieksgarantie. 
    Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges
  • KHAN 5-sterren pakket (€ 945 meerprijs): Uzelf volledig indekken tegen elk risico? Kies dan voor het uitgebreide KHAN BOVAG+ verzekering.
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); 1 jaar APK, 7 dagen omruilgarantie, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Mobiliteitspas voor heel Europa, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
  • KHAN Premium Pakket (€ 1.245 meerprijs): Kies voor ultieme zekerheid, volledige BOVAG garantie en 2 jaar onderhoud is inbegrepen!
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK; 1 jaar APK, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
Referentienummer: 143

Goede prestaties, aantrekkelijke extra's en perfect onderhouden: deze Porsche Panamera stelt zich graag aan u voor! Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride Porsche Panamera zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! Inladen is een eitje met de elektrisch bedienbare achterklep. En voor een frisse wind tijdens de rit is er het elektrisch bediende glazen panorama dak. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Zelfs een oude klinkerstraat voelt aan als een biljartlaken dankzij de luchtvering. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst en navigatiesysteem met harde schijf bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Ook sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Porsche in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Porsche u om veiliger te rijden. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Om deze Porsche echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

KHAN Premium Automotive is al sinds 1991 toonaangevend gevestigd binnen Almere. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in binnen en buitenland die zich voornamelijk focust op Premium en Exclusieve auto's. We hebben een unieke kijk op auto's en zijn daardoor zeer selectief in onze voorraad. Ons salesteam staan ten alle tijde voor u klaar en we nodigen u graag uit voor een bak koffie en informeren u met alle liefde over onze voorraad.

Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie in onze advertenties.

Delen Acties
Aanbieder KHAN Premium Automotive De Huchtstraat 3 1327EA Almere T. 036 - 5342343 E. sales@khan.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter