Ga terug

BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat

Voertuigspecificaties
Merk BMW
Model 6 Serie
Type Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat
Prijs € 54.495,00
Kenteken 71ZDN3
Kilometerstand 95.170 km NAP
Carrosserie Convertible (2 drs)
Bouwjaar 2012
Transmissie Automatisch
Kleur Zwart
Techniek
Cilinderinhoud 4.395 CC
Aantal Cilinders 8
Vermogen 412 kW
Gewicht 1.955 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-05-16
Prestaties
Gem. verbruik 10,0l / 100 km
Verbruik stad 14,0l / 100 km
Verbruik snelweg 7,0l / 100 km
Energielabel E
Accessoires
20" LM wielen dubbelspaak (2NZ)
Airco (automatisch)
Luxe lederen bekleding
M Aerodynamica
Metaalkleur
Navigatiesysteem Professional (609)
Voorstoelen verwarmd
Achteruitrijcamera (camera bevindt zich in het BMW embleem, dit klapt weg bij activering van de camera) (3AG)
Adaptieve bochtverlichting (524)
Alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audioinstallatie met CD-wisselaar
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonbereiding (6NL)
BMW Innovation Pack (ZIP)
BMW sportstoelen (481)
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Carbonafwerking interieur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Comfortontgrendeling en -sluiting portieren en starten zonder sleutel (322)
Comfortstoelen met elektrische verstelling, lendensteunen (488), actieve comfort hoofdsteunen, geheugen op beide voorstoelen, leuningbreedte-verstelling (maakt deel uit van High Executive) (456)
Cruise control
Dimlichten automatisch
Dode-hoekwaarschuwing (Lane Change Warning) (actief vanaf 50km/h) (5AG)
Elektrisch verstelbare lendensteunen (488)
Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
Elektrisch verstelbare stuurkolom
Elektronisch Stabiliteits Programma
Geldige APK
Grootlichtassistent (5AC)
Head-Up display (610)
HIFI System Professional LOGIC7 (677)
Hoofd airbag(s) voor
Lane Departure Warning (5AD)
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
LED koplampen
Parkeersensor voor en achter
Passagiersairbag
Regensensor
Speed Limit Info (8TH)
Start/stop systeem
Surround View (Top View geeft beelden van bovenaf gezien van de zijkanten en de achterkant van de auto. Side View geeft beelden van de linker- en rechtervoorzijde van de auto) (5DL)
Windscherm (387)
Zij airbag(s) voor
NAP
BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat
BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat
BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat BMW 6 Serie Cabrio M6 | Head-Up| Camera Memoryseat
Bekijk alle (46)
Details

Modelreeks: 2011 - 2015
Wielbasis: 285 cm
Fijnstofuitstoot: 1 mg/km
Beschikbare afleverpakketten:

  • Basispakket (inbegrepen): Zo meenemen tegen een scherpe groothandel rijklaarprijs! Indien het een jong gebruikte auto betreft dan is de prijs inclusief fabrieksgarantie. 
    Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges
  • KHAN 5-sterren pakket (€ 945 meerprijs): Uzelf volledig indekken tegen elk risico? Kies dan voor het uitgebreide KHAN BOVAG+ verzekering.
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); 1 jaar APK, 7 dagen omruilgarantie, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Mobiliteitspas voor heel Europa, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
  • KHAN Premium Pakket (€ 1.245 meerprijs): Kies voor ultieme zekerheid, volledige BOVAG garantie en 2 jaar onderhoud is inbegrepen!
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK; 1 jaar APK, Afleveringsbeurt (groot), KHAN VIP compleet +, Nieuwe Universele matten set (indien nodig), Tenaamstelling van de auto, U ontvangt een RDW-vrijwaringsbewijs voor de inruilauto, Volle tank brandstof
Referentienummer: 24

Deze BMW 6-serie Cabrio staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Een lederen interieur staat al decennia voor stijl en klasse. Ook bij deze BMW 6-serie Cabrio. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, metallic lak en windscherm.

Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze BMW 6-serie Cabrio zonder problemen op z'n plaats. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem met harde schijf, cruise control, keyless entry, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als head-up display, dodehoekdetectie en brake assist, bent u steeds veilig onderweg.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!

KHAN Premium Automotive is al sinds 1991 toonaangevend gevestigd binnen Almere. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in binnen en buitenland die zich voornamelijk focust op Premium en Exclusieve auto's. We hebben een unieke kijk op auto's en zijn daardoor zeer selectief in onze voorraad. Ons salesteam staan ten alle tijde voor u klaar en we nodigen u graag uit voor een bak koffie en informeren u met alle liefde over onze voorraad.

Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie in onze advertenties.

Delen Acties
Aanbieder KHAN Premium Automotive De Huchtstraat 3 1327EA Almere T. 036 - 5342343 E. sales@khan.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter