Ga terug

Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW

Voertuigspecificaties
Merk Opel
Model Vivaro
Type 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW
Prijs € 25.950,00
Kenteken V97FRD
Kilometerstand 6 km
Carrosserie Commercial truck (4 drs)
Bouwjaar 2023
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Overig
Techniek
Cilinderinhoud 1.997 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 106 kW
Gewicht 1.728 kg
Max. trekgewicht 2.300 kg
Brandstof Diesel
APK datum 2026-07-01
Prestaties
Gem. verbruik 6,0l / 100 km
Energielabel D
Accessoires
Airco
Cruise control
Parkeersensor achter
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Automatische dagrijverlichting
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
DAB ontvanger
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Exterieur-pakket
Hill hold functie
Hoofd airbag(s) voor
Houten vloer laadruimte
Instructieboekjes aanwezig
LED dagrijverlichting
Lendesteunen (verstelbaar)
Mistlampen voor
Multimedia-voorbereiding
Multimedia pack
Navigatie-pakket
Parkeer pakket
Passagiersairbag
Radio
Regensensor
Stuur verstelbaar
Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
Zij airbag(s) voor
Zijschuifdeur rechts
Zijwanden bekleed
Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW
Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW
Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW Opel Vivaro 2.0 CDTI 145PK, L2H1, Airco BJ 2023, maar 6 km op de teller. NIEUW
Bekijk alle (21)
Details

Carrosserievorm: Bestelbus
Modelreeks: 2019 - 2021
Wielbasis: 327 cm
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP
Aantal handzenders: 2
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
Beschikbare afleverpakketten:

  • Standaard Pakket (inbegrepen): Standaard afleverpakket:  minimaal 6 maanden APK (anders nieuwe APK), tenaamstelling, poetsbeurt, aflevercontrole (geen beurt) en 3 maanden (max 7500km) Autotrust instapgarantie. 
    Dit afleverpakket bevat: Autotrust Instap-pakket (3 maanden garantie, 7.500 km garantie)
  • Uitgebreid pakket (€ 995 ex BTW meerprijs): Uitgebreid afleverpakket: minimaal 6 maanden APK (anders nieuwe APK), tenaamstelling, poetsbeurt, afleverbeurt en 3 maanden (max 7500km) Autotrust uitgebreid garantie. Dit pakket is alleen mogelijk op alle auto's jonger dan 8 jaar en minder dan 150000km voor de meerprijs van 995,- ex.
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): Autotrust Uitgebreid-pakket (3 maanden garantie, 7.500 km garantie)

***VAKANTIESLUITING VAN 20 JULI TOT EN MET 11 AUGUSTUS ***

Opel ziet al jaren kans om een brede groep klanten aan te spreken zonder concessies te doen aan vernieuwing en vooruitstrevende keuzes. De kreet 'De toekomst is voor iedereen' gaat meer dan ooit op. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Openwaaiende portieren kunnen gevaar opleveren. Daarom is de schuifdeur voor passagiers extra handig en veilig. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Vermelde prijs is exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
- Standaard afleverpakket:  minimaal 6 maanden APK (anders nieuwe APK), tenaamstelling, poetsbeurt, aflevercontrole (geen beurt) en 3 maanden (max 7500km) Autotrust instapgarantie. 
-Uitgebreid afleverpakket: minimaal 6 maanden APK (anders nieuwe APK), tenaamstelling, poetsbeurt, afleverbeurt en 3 maanden (max 7500km) Autotrust uitgebreid garantie. Dit pakket is alleen mogelijk op alle auto's jonger dan 8 jaar en minder dan 150000km voor de meerprijs van 995,- ex.
-Alle voertuigen ouder dan 12 jaar en/of met meer dan 200.000km worden voetstoots geleverd zonder enige vorm van garantie!

Uiteraard kunnen wij ook financial lease aanbieden. Tussentijds of geheel boetevrij inlossen is mogelijk!

Houd er rekening mee dat de auto's die wij verkopen niet nieuw zijn. Het bekijken van de auto in persoon geeft u de kans om de algemene conditie, het interieur, de werking van de verschillende systemen en onderdelen, de staat van onderhoud en andere voor u belangrijke aspecten te beoordelen en te controleren. Bovendien kunt u tijdens uw bezoek eventuele vragen stellen en kunt u de auto testen door een proefrit te maken.  Bedankt voor uw interesse en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een bezichtiging.

Bezoekadres:
Rijksweg Noord 19
6102 BM ECHT
NEDERLAND

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 8.00-17.00 uur.
Zaterdag: 9.00-13.00 uur.
Zon- en Feestdagen: gesloten.
Contact/videogesprek via Whatsapp of Facetime  is ook mogelijk.

*** Deze advertentie is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en / of tussentijdse verkoop ***

Delen Acties
Aanbieder Bankers Bedrijfswagens Rijksweg Noord 19 6102BM Echt T. 0475-482453 E. info@bankers.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter