Ga terug

Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! |

Voertuigspecificaties
Merk Peugeot
Model e-208
Type EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! |
Prijs € 20.995,00
Kenteken 134834
Kilometerstand 31.640 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2020
Transmissie Automatisch
Kleur Grijs
Techniek
Gewicht 1.430 kg
Brandstof Elektrisch
Prestaties
Energielabel A
Accessoires
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Connected services
Cruise control
Dimlichten automatisch
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Keyless entry
Keyless start
Kunstlederen/stof bekleding
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lichtmetalen velgen 16"
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Oplaadmogelijkheid
Pack Comfort
Parkeersensor achter
Radio
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Spraakbediening
Stuurbekrachtiging
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Energielabel A
Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! | Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! |
Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! | Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! |
Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! | Peugeot e-208 EV Active 50 kWh | 2000 euro Sepp! |
Bekijk alle (75)
Details

Wielbasis: 254 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Beschikbare afleverpakketten:

  • BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt. Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten: - Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij - Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel) - Minimaal 6 maanden apk - Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
  • BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
  • Garantie zekerheidspakket (€ 595): - 12 maanden Bovag garantie. - Minimaal 1 jaar APK. - Onderhoudsbeurt volgens fabrieks schema. - Airco en Remvloeistofservice. - Eventueel vervangen distributieriem of andere slijtage delen. - Compleet schoongemaakt en gepoetst. - minimaal 1/2 tank brandstof. - De zekerheid van Carteam Peerdeman.
    Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APK

Peugeot is een merk met een roemruchte geschiedenis. Al 130 jaar symbool van goed design en solide prestaties. Motion & Emotion, zeggen ze. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De Peugeot e-208 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Km stand: 31640.

Stel niet meer uit en kies nu voor elektrisch rijden! We zetten 'm graag klaar voor een proefrit. Eén belletje is genoeg.


Bedrijfsinformatie

<---> Whatsapp nummer <--->: 0621300437 (bereikbaar van 8.00 tot 21.00 7 dagen in de week)

Voor de volledige foto reportage zie onze internetsite.

Let op dit is de meeneemprijs!

Afleverpakket € 595,-

Hiervoor krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens schema, minimaal 1 jaar APK, volledige BOVAG garantie, minimaal een halve tank brandstof en wordt de auto compleet gepoetst en schoongemaakt afgeleverd!

*Deze advertentie is met de grootst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld, Kijk bij een bezichtiging altijd de opties na die voor u van invloed kunnen zijn op uw beslissing*

Delen Acties
Aanbieder Autoservice Peerdeman Bedrijfsweg 8 1613DX GROOTEBROEK T. 0228-514156 E. rob@autoservicepeerdeman.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter